MacBook Air 13” laptop tokok

Újabb kiegészítőt szeretnék ajánlani számotokra. Ezúttal nem iOS eszközökre, hanem a 13”-es MacBook Air-ekre. Többször is kifejtettem már, hogy véleményem szerint ez az Apple jelenlegi legjobb számítógépe. Megóvása így, igen fontos szempont számomra.

Egy hagyományos vastagabb és műanyagházas laptop megóvása, lényegében egy laptop táskával megoldható, a vékony, aluházas gépekre ez szerintem nem igaz. A felület karcmentességét és az élek épségét is extra védelemmel lehet csak megoldani. Az Aiio Satin műanyag tokok ilyen részletekre is képesek figyelni.

aiino_b_01

Előnyük, hogy vékonyak; két részből állnak, így a laptop alját és a fedelét is óvják. Tapintásuk puha, sőt a gumírozott talpaknak köszönhetően az asztalon sem csúszkálnak. Több színben is elérhetőek:

aiino_b_04

Telefontokokat megszégyenítően vékony kiegészítők, mindösszesen 1,2 mm „vastagok.” Ajánlom mindenkinek, aki laptopját más tárgyakkal együtt szállítaná. Könyvek közé esetleg füzetek közé becsúsztatná, stb. Leejtés – ütődés ellen is védelmet nyújt, de nem a végletekig.

Nézzétek meg őket, állandó hirdetőnk, az iSop.hu webshopjában! Egészségetekre

Aiino Satin – MacBook Air 13″ matt tok

áttetszőfehérfeketekéknarancspinkpirossárgazöld

3859 Total Views 3 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás