Március 15-én érkezhet az iOS 7.1

Egy meg nem nevezett forrás szerint, az Apple mobil rendszerének legújabb verziója, pontosan március 15-én lesz letölthető. Funkciókról már viszonylag sokat írtunk a próbaverziókat taglaló bejegyzéseinkben. (Link- Katt)

vlume services (1)

Egy újdonság, amiről eddig nem esett szó, a Volume Services. A szolgáltatás honlapja már most is él, itt nézhetitek meg. A funkció lényegében egy vállalati iOS és Mac rendszer egyszerű megfigyelését és kezelését teszi lehetővé. Pontos képességekről természetesen még nem tudunk, de a forrás szerint egy vállalat összes Apple eszközének gyors menedzselése gyerekjáték lesz.

vlume services (2)

Egy funkciót említ, ami igen érdekes. Egy iskolaigazgató például, az iskola diákjainak kiadott iPad-eket az órák alatt csak olyan alkalmazások megnyitására állíthatja be, amelyek az adott tantárgyhoz szükségesek. Ezt egy számítógépről, egyszerre meg is szüntetheti az összes eszközön. Ugyanez egy vállalaton belül dokumentumok, időpontok és egyéb információk megosztására lesz használható. Megszűnik majd a munkaidőben, céges eszközökön elkövetett Facebook-ozás. 🙂

forrás/ appleinsider

 

1879 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás