Március 9-én Apple Watch bemutató Élő közvetítéssel

Az Apple úgy látszik, tartja a szavát és idén tavasszal igenis az újonnan átalakított Apple Store-ok és viszonteladók polcaira rakja az Apple Watch modelleket. A cég március 9-én tartja az új termékkategória bemutatóját, San Francisco-ban.

Tudva levő, hogy az Apple Watch milyen alapvető funkciókat fog tartalmazni. Azt is tudjuk, hogy 3 verzióban érhetjük majd el, azonban a részletekkel és a pontos képességekkel még adós a cupertinoi cég. Meglehetősen keveset tudunk az új készülék iPhone-nal való közös funkcióiról is, annak ellenére, hogy minden felhasználó pontosan emiatt várja a kiegészítőt.

apple_watch (2)

A 349 dolláros kezdőár sem túl sokatmondó, hiszen az óra két méretben lesz kapható, 3 borítással. A szíjak és a készülék memóriája is (már ha lesz több opció) befolyásolhatja majd az árakat. Pontosabbat alig több mint egy hét múlva fogunk tudni. A bemutató során, az iOS8 új verzióját is bejelentheti az Apple, amely az órával való közös funkciókkal érkezik, az iPhone 5-nél újabb készülékekre.

A sajtótájékoztató másik nagy bejelenése az új MacBook Air modell lehet. Jobban mondva az új Retina kijelzős Apple laptop, 12 hüvelykes kijelzővel és ultra vékony házzal. Erről bővebben már írtunk:

Az eseményt élőben, március 9-én minden Mac és iOS eszközről megtekinthetitek. Természetesen angol nyelven, a következő weboldalon.

spring_foward

2177 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás