Még a héten érkezhet az új iPhone 5C 8GB

A 8GB-os, színes iPhone-ról szóló hírek, valószínűleg nem találgatások. A hírt az Appleinsider hozta le, egy német szolgáltató belső levelezéséből előkerült e-mail alapján. Az O2-ról van szó, a levél címében látható dátum, pedig március 18. Tehát a német telefontársaság, már holnap piacra bocsájtja az új belépő iPhone 5C-t.

5C-8gb (1)

A 8GB-os iPhone 5C kb. 510 eurót kóstálhat majd, kártyafüggetlenül. Az eurós árak hitelességét nyilván nem tudja senki, egy német blog azonban igen csak meg van róluk győződve. A magyar ár (már ha lesz ilyen eszköz) 125-150 ezer Ft-körül lehet majd.

5C-8gb (1)

Az Apple egyes országokban az iPhone 4 8GB-os, más helyeken, így egész Európában az iPhone 4S 8GB-os változatát forgalmazza, mint olcsó alternatívát. Egy 8GB-os iPhone 5C bevezetése persze a korábbi modelleket lényegében fölöslegesség is tenné, így ezek forgalmazása megszűnhet. Remélem ez így is lesz.

Az Apple 3.5 hüvelykes modelljei, a már kicsit réginek mondható hardverrel és az Apple 30-tűs csatlakozójával kissé kilógnak az iPhone, iPod és iPad kínálatból. Még akkor is, ha az iOS 7.1 a használhatóságon sokat javított. Ha az Apple által képviselt egységes termékpalettát szem előtt tartjuk, akkor megint csak arra jutunk, hogy végül is jó ötlet egy ilyen, 8GB-os iPhone 5C. Felvetődik a kérdés, ha az 5C eddigi is az olcsóbb lehetőség volt, miért nem volt belőle már a kezdetektől 8GB-os modell?

5C-8gb (2)

Ha minden igaz, napokon belül már lesz. Az iPhone 5C-re egyébként ráfér egy nagyobb lökés, hiszen drágább testvére, az iPhone 5S megjelenésük óta lényegesen nagyobb eladásokat generál. Így a színes iPhone-t sokan már bukásnak titulálják.

Kérdésünk csupán a következő, ha valakinek elég a 8GB, venne-e új, kártyafüggetlen 8GB-os iPhone 5C-t?

forrás/appleinsider; stadt-bremerhaven.de

3572 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás