Meglepő, de hiánycikk az iPod shuffle

Az Apple legkisebb és legolcsóbb jelenlegi eszköze, az 50 dolláros képernyő-nélküli iPod shuffle. A napokban leginkább az Egyesült Államokban, meglepő módon a legtöbb Apple Store-ban hiánycikknek számít, sőt az Apple Online Store-jában is 7-10 munkanapos szállítással lehet rendelni az apróságot.

ipodshuffle-gallery3-2013

A többi iPod modell, így az iPod touch és az iPod nano is 24 órás szállítással érhető el. Az iPod shuffle jelenlegi verzióját (alakját) 2010-ben mutatta be az Apple, azóta csak kisebb újításokat kapott: pár új színt. A készlethiányt többen, többféleképpen kívánják megmagyarázni. Egyesek alkatrészhiányt állítanak, tehát hamarosan szerintük a termelés újra visszaáll a maximum kapacitásra.

shuffle_store

Egy másik forrás, az mondja, hogy az iPod classic után az iPod shuffle is már a kivezetés felé tart és az Apple a jelenlegi készleteket kívánja már csak eladni. A meglévő termékek logisztikája miatt csúsznak a kiszállítások. Ezt én nem gondolom valószínűnek, mivel az iPod shuffle egy továbbra is igen népszerű, olcsón előállítható jópofa és sokak által elérhető termék. Termékfrissítésre pedig ebben a kategóriában aligha van igény.

forrás/ 9to5mac

1178 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás