Mégsem késnek a 2012-es iMac-ek, Ebay-es Apple bolt

Friss források szerint mégsem késnek a 2012-es iMac-ek, amiket az októberi keynote-on mutattak be. Pár amerikai, illetve francia oldal azt állította, hogy 2013 elejéig fognak csúszni az iMac szállítások. Ez utóbbi mostanra hamisnak bizonyult, mivel az Apple is megerősítette, hogy minden a terv szerint halad és érkezni fognak a gépek.

Ez olyannyira igaz, hogy a viszonteladóknak, illetve a Store-oknak már megkezdték a 21,5″-es modellek szállítását. Az Apple online Store-ban lehet majd valószínűleg először megtalálni a gépeket. A 27″-es iMac majd csak decemberben fog érkezni, de a webáruházban mind a két modell egy időben, valamikor a következő 1-2 hétben fog megérkezni.

Tim Cook egyébként nyilatkozott az ügyben. Szerinte az első hónapokban valószínűleg nagyon nehéz dolguk lesz a “robosztus” keresetet kielégíteni, amit a gépek generálhatnak. Azok a szerencsések, akiknek a Télapó vagy a Jézuska ilyen gépet ígért, nagyon kapkodjanak, mert világszerte hiány lesz az iMac-ből. Gondolom itthon ez fokozottan igaz lesz.

Ha már vásárlásról esett szó..

Apple Ebay bolt.

Valamikor az év elején nyílt meg az ebay-en egy felújított Apple termékeket kínáló áruház. A felújított itt nem valami “sufnituningot” jelent, hanem egy Apple által felügyelt eljárást. Ezen termékek kifutó szériások, vagy valahol nem tudták őket eladni esetleg használtak. Mindegyik eszköz 1 év garanciával jár, illetve az iPad-ek és iPod-ok új akkumulátorral érkeznek.

Jelenleg a boltban iPad, MacBook Pro/Air és iPod touch vásárolható. Az Apple saját boltjában ennél lényegesen nagyobb az ajánlat egyébként, szóval érdemesebb azt nézegetni.

 

Apple Felújított Bolt

Ebay Felújított Bolt

1728 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

About the author:

. Follow him on Twitter / Facebook.

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.