Mi lesz és mi nem lesz.

A napokban hallani lehetett, hogy az Apple tervezget egy új „olcsó” iPhone-t, amivel kiszolgálhatja majd azokat, akiknek sok a 210 ezer forintos jelenlegi modell. Mindenki gyengébb processzorról és egy minden tulajdonságában gyengébb, kölyök modellt vár.

Phil Schiller, úgy tűnhet, hogy hamar lerendezte a dolgot. De ha rendesen elolvassuk, hogy mit is nyilatkozott, akkor mindjárt nem is olyan egyszerű a helyzet, hogy mégsem lesz olcsóbb iPhone. A következőt mondta:

„Minden termék, amit az Apple készít, csak az általunk mindenkor legjobbnak tartott technológiát használhatja. A piac legjobb termékéhez hozzátartozik az unibody dizájn, a Retina kijelző, gyártási minőség…..” és így tovább.

Szerintem, ez nem jelenti azt, hogy egy új dizájnnal és 4S szintű belsővel egy új iPhone érkezhet. Olyan iPad mini-Style. Gyengébb, olcsóbb, de új és csillog. Egyébként, aki olcsóbb iPhone-t akar venni, jelenleg is kapható az iPhone 4 (8GB) 120 ezer, 4s (16GB) pedig 180 ezer forinttól. Új, garanciás, kártyafüggetlen.  A használtpiac, megint csak nagyon széles a használt iPhone-ok tekintetében. Nagyon jó vásárt lehet itt is csinálni, de ha nem értünk hozzá, csúnyán átverhetnek. Vigyázzunk.

Szerintem, az Apple kínálatában már évek óta nem egy iPhone-t találunk, hanem olcsóbb alternatívának a korábbi generáció jelen van. Gondoljunk csak bele, hogy az iOS 6 fut az iPhone 3gs-en. Ez négy generációt jelent! Mindenkit megkérek, hogy jelezze melyik gyártó támogatja a 3 és fél éve bemutatott modelljét. Egyik sem.Persze az iOS6 pár képessége, Turn-By-Turn, FaceTime, nem került bele, mivel a hardver nem bírta volna el. Érdekes az is, hogy 2009. június-július és 2012. szeptember között gyártották a 3gs-t. Táblázatban az összes modell:
wiki

Twitter, Facebook
Keress pénzt és tölts le alkalmazásokat ingyenesen!

923 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.