Mikrofonok, színek, iPad mini és 5s

Már elég sok mindent tudni vélünk az iPhone és iPad következő generációival kapcsolatban, a pletykákat egyszerűen nem lehet megállítani, még a WWDC közeledtével sem. Hónapokkal ezelőtt többen is tudni vélték, hogy bizony nyáron kapunk új iPhone-t és iPad-et, mára szinte mindenki letett róla és az őszi startra fogadás a divat.

szinek

A japán macotakara blog is ezen a véleményen van, de ők még mindig állítják egy olcsóbb iPhone megjelenését, amiről elég részletes leírást is adnak. Fehér, szürke, kék, narancs, pink, zöld és arany színek is szóba jöttek, sőt műanyag (polikarbonát) ház is várható. Az árcetli kb. $400-ig rúghat (Kb. 90 ezer Ft).

Az iPhone 5s-el kapcsolatban a dupla LED-es vaku és a kamera melletti KEREK mikrofon kivágás a fícsör. Akik eddig a hosszúkás lyuk miatt vártak az iPhone vétellel, megnyugodhatnak. Ja és persze a színek, itt is.

dualflash

A 3D-s kamerát és a hajlított kijelzőt, valamint az iPhone 6 nevet, félve említem meg.(Képek)

Az iPad mini második generációjáról is szintén mikrofonos apróságok derültek ki. Méghozzá az, hogy az a készülék hátlapjának középén, – a jelenlegitől pár cm-re – is lesz egy mikrofon.

A bejegyzés szerint: „Current generations of the iPhone, iPod Touch, and iPad all have a second microphone that is used to improve audio quality during phone calls, shooting video, and using Siri, so it doesn’t make much sense for Apple to neglect that feature on the current generation mini.”

mikrofonok

Nem értek egyet az írással, ugyanis csak az iPhone-nak van két mikrofonja. Az indoklás azonban helyes, tehát tényleg a zaj csökkentése érdekében. A jelenlegi iPod touch és iPad nem rendelkezik, csak egy mikrofonnal, ami előbbin a kamera és a vaku között, utóbbin pedig a készülék tetején helyezkedik el.

Minek is lenne? Nem telefonálunk velük. A képek mégis arról tanúskodnak, hogy az új minin lesz két mikrofon, örüljünk neki. Továbbra is a Retina kijelzőre várok a kisebbik táblában, ha az meglesz, akkor nagyon valószínű, hogy kibővül a család.

ipad miniszinek

U.I.: Lévén az iPad mini egy játékos kedves eszköz, ott miért nem gondolkozik senki színekben? Nekem az iPod touch színei pont bejönnének.

1223 Total Views 3 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.