Minőségi, Just Mobile Lightning kábelek

A régi, 30-tűs csatlakozó lecserélése után, az Apple-től azt vártam, hogy az új, sokkal gyorsabb és praktikusabb kábelek minőségére is jobban oda fog figyelni. Nos, ez az iPhone 5 óta nem változott, továbbra is sokszázezres eszközeinkhez, az Apple számára fillérekbe kerülő, gagyi fehér kábeleket kapunk.

Érdekes, hogy a MacBook modellek Magsafe és Magsafe 2 kábelei is sokkal jobb minőségűek. Az Apple csak az iOS eszközök esetében ragaszkodik a gyenge minőségű, könnyen koszolódó, aránylag rövid, vékonyka, műanyag végű kábeleihez. A fülhallgatók sem kiváló minőségűek és nem is tartósak, de ott legalább látni fejlődést. A kábelek tekintetében az Apple nem halad előre.

unboxing_iphone6

kép forrása: fonearena

Véleményem szerint, ha nem oldják meg számunkra a vezeték-nélküli töltést, akkor legalább a kábelek lehetnének vállalható minőségűek. Nyilván tudnának jobb minőségű alaptartozékokat is gyártani, de nincs rá szükségük. Lássuk be, ha nem adnának termékeikhez pl. fülhallgatót, akkor is megvásárolnánk őket. Éppen ezért:

Ebben az ajánlóban olyan minőségi Lightning-kábeleket szeretnék bemutatni, amelyek felérnek az iPhone-ok, iPad-ek és iPod-ok minőségi szintjére. Praktikusabbak, jobban néznek ki és tartósabbak is a gyári kábeleknél.

Just Mobile AluCable Flat

A Just Mobile első típusa alumínium csatlakozókkal (a gyári műanyagokhoz képest) rendelkezik, két színben kapható és a gyári kábelnél 20 centivel hosszabb. A kábel profilja lapos (Flat) számomra ez is igen fontos, főleg gubancolódás miatt. Pontosabban annak a hiánya miatt, amely természetesen a kiegészítő élettartamát jócskán meghosszabbítja.

justmobile_kabelek (6)

Termékoldal…

justmobile_kabelek (1)

Termékoldal…

Just Mobile AluCable Mini

A tipikus utazós kábel, ami eddig nem is létezett sokak számára. Aki nem használt eddig ilyen kábelt, azok számára csak ajánlani tudom. 10 cm hosszú, vagyis rövid, így nem áll fent az összetekeredés és a sok fölösleges gubancolódás. Kávézóban, repülőn vagy más publikus helyen sokkal elegánsabb a következő megoldás:

justmobile_kabelek (8)

Egyszerű, de nagyszerű ötlet a rövidebb kábel mégis kevesen gondolnak rá. Termékoldal…

Just Mobile AluCable Twist

Személyes kedvencem az AluCable Twist. Szerintem nem kell mit magyarázni, extra hosszú és extrán strapabíró. Szeretem, hogy nem kell igazgatni és félteni. Autóba, munkahelyre is alkalmas, mivel nyúlik, így egy gyors telefonhívásnál nem tépjük ki a töltőből az USB kábelt.

justmobile_kabelek (5)

Termékoldal…

Az összes kábel és még sok más, JustMobile kiegészítő megvásárolható partnerünk, az iSop.hu Webshopjában. További részletekért és minőségi Apple kiegészítőkért, kattints a következő képre:

justmobile_kabelek (2)

3392 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás