Nagyon arany iPad képek

Mikor először felvetődött annak idején az arany vagy pezsgő színű iPhone 5S gondolata, hangosan ellenkeztünk, hogyha lehet, akkor talán mégse kéne. Tessék, lett és bár számok egyelőre nem igazolják, igen jól megy. Ennek oka talán az, hogy a valóságban nem annyira arany az az iPhone mint a képeken. Sőt néhányan össze is tudják keverni az ezüsttel. Ez azért kicsit túlzás, de mindenesetre nem annyira gáz az arany iPhone.

Páran az iPad-eknél már meg is kérdőjelezték az arany verzió eljövetelét, mivel az eddigi iPad 5 és iPad mini 2 posztokban nem szerpelt ez a modell, de hát tessék. A Ctech által posztolt képek mindkét modellt arany és figyelem (!!) sötét űrszürke színekben – amit a továbbikaban hívjunk, mondjuk feketének – ábrázolják. (Sötét asztroszürke? Na, ne!)

Tehát a képek:

aranyipadkepek (3)

aranyipadkepek (1)

aranyipadkepek (2)

Persze maga a hír lehet valóság (mármint az arany szín) ezek a képek is simán lehetnek átverések. Egyszerű szerkesztések. Ezt bizonyítja a CNET-es John Lowesohn tweetje is. A fehéregyensúly állításával az arany iPad rögtön ezüstszürke lett.

aranyipadkepek (1)

Az iPad-ek új generációt az Apple valószínűleg az október 22-i Apple Eseményen fogja bemutatni. Az iPad 5 A7-es chippel, Touch ID-vel, 3 színben érkezhet. Az iPad mini 2. generációjának nagy újdonsága a Retina kijelző lehet.

1255 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.