Nem ‘iPhone’ lesz a nagy iPhone

Egy jelentés szerint, az Apple idén két nagyobb méretű iPhone-t mutat be, valószínű, hogy 4.7 és 5.6 hüvelykes méretben. Természetesen ezt már számtalanszor olvastuk, sőt azt is megszoktuk már, hogy az idei harmadik negyedévre jósolják ezek megjelenését.

iphone6koncepció_casabo-5

A zafírkristályos kijelző gondolata sem új, a jelentés kitér arra is, hogy ilyen bevonatot csak a nagyobbik modell kaphat, a kisebbik verzió marad a Gorilla Glass-nál. A forrás legmegkérdőjelezhetőbb megállapítása, hogy az Apple nagyobbik telefonját nem iPhone-nak fogja hívni. Az 5.6 hüvelykes verziót a cupertinoi cég csupán kísérleti eszköznek szánja – állítólag – ezért keresztelhetik másnak. Hogy ez miben fog megnyilvánulni, azt senki sem tudja.

iphonebig (2)

Az efféle hírek már elsőre hihetetlennek tűnnek, de ha belegondolunk nem teljesen alaptalanok. Az iPhone és iPad első generációjának megjelenésekor nem igen gondoltunk, hogy az utódok között ott lesz az 5C/5S és az Air, esetleg a ’Retina kijelzős iPad mini’. Ezek persze mind megtartották az eredeti iPhone, iPad modellnevet. A legnagyobb – a forrás szerint – nem fogja.

forrás/ 9to5mac

2028 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás