Nem is gondolnánk, mennyire kicsi lesz az új iPhone 8

A kínai Weibo-n látott napvilágot az új  – szeptemberben megjelenő – iPhone-ok gyártási öntvényét ábrázoló fotó. A telefonok műszaki-technológiai specifikációiról semmi újdonságot nem tudtunk meg, de a méretarányok sokkolóak.

Egy frissített, de méretében nem változtatott 7s és 7s Plus-t, valamint egy 5,8”-es, keret nélküli, vagyis inkább nagyon keskeny kerettel rendelkező csúcskészüléket várunk szeptemberre. Az utóbbi időben napvilágot látott értesülésekből és fényképekből megtudtuk azt is, hogy ez utóbbi függőleges duálkamerával érkezik majd, lesz vezeték nélküli töltés, OLED kijelző és még számos extra.

Az 5,8 inch méret hallatán egy hatalmas készülékre számítunk. Ez normális, hiszen a jelenlegi iPhone-ok fizikai méretének körülbelül csak a kétharmada a kijelző, a többi a keret. Az iPhone 8-cal az Apple célja, hogy az eddigi legnagyobb iPhone-ba szerelt kijelző ellenére a készülék fizikai méretei ne legyenek nagyobbak.

A nemrégiben posztolt öntő vagy sajtoló formák fotója alapján alig lesz nagyobb, mint a legkisebb modell. 4,7” helyett 5,8” kijelzővel.

 

Forrás:

9to5mac.com

macworld.com

indianexpress.com

tomsguide.com

forbes.com

1489 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás