Nincs iOS 7.1.1 Jailbreak

Tegnap óta többen is kérdeztétek a Facebook-on és e-mailen is, hogy miért nincsen már Jailbreak-es bejegyzés, mikor mindenki lehozta, hogy itt van az iOS 7.1.1-es Jailbreak. Erre annyi a válasz, hogy a hír nem igaz, nincsen Jailbreak iOS 7.1.1-re.

Az esetleg érkező Jailbreaknek azonban már több nyoma is van, ezeket hozták le szenzációként sokan. Az első forrás Stefan Esser volt, aki a Twitteren osztott meg egy képet, ami arról tanúskodik, hogy Esser sikeresen feltört egy iPhone 5C-t.

esser

Esser sikeresen rátalált egy hibára a kernelben, és ennek segítségével telepítette a Cydiát. Hasonló módszert használtak mások is, így a mai nap már két újabb forrás állítja, hogy sikeresen jailbreakelte iOS 7.1.1-es eszközét.

Fontos megjegyezünk, hogy ezek a módszerek a nagyközönség számára nem elérhetőek, tehát mi, földi halandók továbbra sem kapunk Jailbreaket. Sőt, nagyon valószínű, hogy a WWDC-ig és az iOS 8 megjelenéséig nem is kapunk. Ennek egy logikus magyarázata van: az Apple ne javítsa ki a hibát az új verzióban. Ha kiadják a publikus programot, az Apple könnyedén elhárítja a hibát az iOS 8-ban, még megjelenés előtt.

1312 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás