November 11-től érkezhet az iPad Pro

Az Apple még idén szeptemberben mutatta be az iPad termékcsalád legnagyobb, legerősebb és összességében legdurvább tagját, az iPad Pro-t. Az eszköz valójában a 10 évvel ezelőtt forgatott futurisztikus mozifilmekben látható gépekre emlékeztet. Egy valóban óriási, asztali gép teljesítménnyel rendelkező üveglap.

Az iPad Pro bemutatójakor nem tudtuk meg, hogy pontosan mikor is lesz megvásárolható az új termék. Egyértelmű volt, hogy az Apple még gyorsan le kell, hogy vezényelje az iPhone 6S modellek világszintű startjait, ezután következhet csak az Apple TV, most pedig az óriás iPad.

ipadpro1

Az iPad Pro elengedhetetlen tartozékai az Apple Pencil és a Smart Keyboard is november 11-től lesz kapható az Apple kereskedőknél és az online boltokban is. A fülest egyébként a 9to5mac kapta, egy ismeretlen forrásból, így az az amerikai startra értendő. A pontos hazai startot emiatt még nem tudjuk, de nem kizárt, hogy idehaza is ekkor indul el, az alaphangon is 250 ezer Ft-ot kóstáló iPad forgalmazása.

Amint pontos időpontot vagy más hivatalos információt megtudunk az üggyel kapcsolatban, rögtön jelezzük. Addig is, olvassátok el az iPad Pro bemutatásáról készítette összefoglalónkat és kövessetek Facebook-on, még több hasonló bejegyzésért.

1319 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás