Nyilvánosságra került az Apple belső videóüzenete

Az üzenetben, az Apple kereskedelmi igazgatója Angela Ahrendts számol be pár újdonságról és egyben gratulál is az Apple Store-ok és az Apple Online Store-ok működését segítő kollégáknak. A videóüzenet nagyon közvetlen és egy pillanatig sem tűnik úgy, hogy a világ egyik legnagyobb cégének felső vezetésétől érkezne. Még azt is el tudom képzelni, hogy fogtak egy iPhone 6 Plus-t és azzal vették fel az egészet. (Pár helyen észrevehető, hogy valamit azért csak olvas a kamera mögül.)

angela_ahrendts

Az üzletasszony a videó elején egy korábban már írásban kiadott közleményről tart újabb tájékoztatást, amelynek lényege, hogy az óriási érdeklődés és a készlet miatt, a meghirdetett április 24-i dátum, amely az Apple Watch modellek boltokban kezdődő forgalmazásának kezdete volt, csak az online rendelésekre vonatkozik.

Megemlíti, hogy ez az első termék, amely a forgalmazás előtti két hétben valaha látható volt az Apple bemutatópultjain. Hozzáteszem: az Apple már szeptemberben bejelentette, sőt le is demózta a funkciókat, így érthető az emberek türelmetlensége, az eszköz iránt. További jó hír, az előrendelések e hét pénteken (04.24) már meg is érkezhetnek a legszerencsésebbek számára.

A MacBook fogadtatása is nagyszerű, Ahrendts felhívja a dolgozók figyelmét, az Apple által kiadott belső dokumentumokra, amelyek segítségével a vásárlók minden kérdésére válaszolni tudnak majd.

Az igazgatónő mindenkit megnyugtat, hogy az Apple sorbanállós – kempinegzős boltban történő termékstartjai nem szűnnek meg, azonban az Apple Watch sokfélesége miatt, az online rendelések sokkal kényelmesebbek és megfelelőbbek, mint az amúgy is hiányos készletének szétosztására. Állítólag az Apple számára is új ez az élmény.

Dicsérettel és hálálkodással zárja üzenetét Angela.

ÉS íme, a teljes videó, amely elképesztően visszhangos:


Exclusif : Angela Ahrendts évoque la sortie de… by mac4ever

forrás/ mac4ever.com

1643 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás