Olcsón megússza az idei fekete pénteket az Apple

A világon először az ausztrál internetes Apple Store kínálja az idei nagy akciót. November 29-én, azaz pénteken tartják az idei black friday-t. Az Egyesült Államokban a hálaadást követő péntek jelzi a karácsonyi vásárlási örület kezdetét. Viszonylag nagy esemény ez az amerikaiaknak, olvassatok utána. Az Apple, természetesen minden évben akciózik ezen alkalomból.

Idén azonban a vártnál kissé kevesebbet nyújt a cupertinoi cég. Az egyes eszközök árából nem enged, helyette az árukkal arányosan AppStore ajándékkártyákat ad hozzájuk. Az ausztrál boltban viszonylag sok kiegésztőhöz és más Apple Store-ban kapható termékhez is járnak Gift Card-ok. Ezeket, ha a pénznemtől eltekintünk, átlagosan 10-15%-os kedvezményként foghatjuk fel.

20131128-185854.jpg

Hát ad is az Apple meg nem is. Nyilván ha naívan állunk hozzá gondolhatjuk, hogy úgyis vennénk alkalmazásokat, szóval tényleg spórolunk valamennnyit. Nyilván ez így is van, ha első eszközünket vesszük. Mindezek mellett élek a gyanúperrel, hogy ezen bejegyzés olvasói már rendelkeznek Apple eszközzel, tehát alkalmazásaikat jó eséllyel megvásárolták.

Mindegy is, itthon hátha majd az APR-ek akcióznak valami nagyot. Nyilván nem reklámról van szó, de a Starking-ből lett iCentre iPhone 5C-t akciózik (36 ezer Ft-ot engednek a 16GB-os modellekhez, ami nem rossz ajánlat) és iMac-hez ad plusz garanciát. Meg persze az iStyle boltokban is lesznek akciók, ők nem osztottak meg egyelőre semmit.

Szóval lesz itthon is fekete péntek, lehet megőrülni és rohanni karácsonyi ajándékot vásárolni.

A teljes ajánlatért olvass tovább:

20131128-190717.jpg

1329 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.