Philips iPod és iPhone dokkolók

Ezúttal egymáshoz hasonló, azonban kis részletekben mégis eltérő, Philips márkájú iPhone/iPad/iPod dokkoló állomásokat szeretnék ajánlani az iSop.hu webshopjából. Hasonlóak, hiszen iOS eszközünket róluk tölteni tudjuk, beépített hangszórójukon zenét hallgathatunk, mindezt igen dekoratív köntösben. Ahogy írtam azonban mindegyik eszköznek megvan a saját kis különlegessége.

Philips DC 190 – 30-tűs iPod-okkal kompatibilis állomás, amely funkcióját tekintve egyszerre rádió, töltő-dokkoló és ébresztőóra is egyben. Ilyen árért, nincs jobb választás.

Philips_DC_190_radio_es_dokkolo___02-autoxauto

Philips DS1155 – Az előbbiek mellé fontos, hogy ez a termék egy USB-csatlakozón keresztű egy második eszköz töltésére is alkalmas, illetve már az Apple Lighning csatlakozójával van ellátva, így iPhone 5+ kompatibilis is. Fogatható, körkörös dizájnja miatt, minden éjjeli szekrényen jól fest.

philips_iphone_5_ipod_nano_7_DS1155_hangsugarzo_05-autoxauto

Philips DS3480 – Bár az előzőek is minőségi termékek ez a dokkoló egy szinttel felettük van, ami a hangminőséget illeti. Nem beszélve a jóval nagyobb hangerőről és a Bluettoth-os kapcsolódási lehetőségről. A 3480-as már inkább egy kis hi-fi torony, mint ébresztőóra vagy dokkoló.

hilips_iphone_5_5s_ipod_DS3480_12_bluetooth_hangsugarzo__01-autoxauto

Philips DS1600 – szintén a komolyabb dokkolók közé tartozik, már valódi zenei élményt nyújtó hangzással és nagyon okos dokkoló csatlakozóval. 30-tűs és Lightning fejek is vannak a dokkoló tetején, így minden eszközhöz könnyen kapcsolhatjuk. Az idő és dátum kijelzés csak hab a tortán.

Philips_DS1600_1_dokk_hangsugarzo___06-autoxauto

Philips_DS1600_1_dokk_hangsugarzo___04-autoxauto

A Philips, kis Bluetooth-os gránátra hajazó hangszórójáról már korábban írtunk, itt elolvashatjátok azt a tesztet is:

20140225-105432 (1)

Philips SBT 30/00 Bluetooth-os hangszóró

Az összes termék elérhető az iSop.hu websopjában, vásárlási lehetőségek és árak náluk találhatók. isop.hu/philips

3979 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás