Philips SBT 30/00 Bluetooth-os hangszóró

Ha a bluetooth-os hangszórók jelenlegi piacát nézzük, akkor a szélsőségek tűnnek fel leginkább. Az igen drága és az olcsó darabok a jellemzőek. Ma egy olcsóbb és kisebb eszközt szeretnék bemutatni nektek, amit az elmúlt héten a szobában, a zuhany alatt, az autóban és lényegében mindenhol nyúztam.philips hangszoroA dizájn alapvetően egy kézigránátra hasonlít, aminek az oldala gumival van fedve, míg a tetején befigyel a kis hangszóró. Természetesen merev és ütésálló a szerkezet, annak ellenére, hogy elég kicsi. Kabátzsebbe simán hordtam, párás helyekre a legjobb talán.

20140225-105330.jpg

Egy ilyen hangszóró legfontosabb tulajdonsága az akksiidő. A gyártó 8 órát ír, ami teljesen valós. A töltés és a vezetékes hanglejátszás is egy kábellel valósítható meg, de az okostelefon-felhasználók nyilván a bluetooth-os streaminget fogják preferálni. Gyorsan párosítható és egy normál lakás legtávolabbi pontjáról is müködik.

A hangját mindenki természetesen hallgassa meg. Szerintünk, a mérethez és az árhoz képest korrekt a hangzás. Hangerő van bőven, a basszus azonban magas hangerőnél már gyengül. Podcast-ek, rádióműsorok hallgatására teljesen alkalmas, zenebömböltetésre, házibulikhoz talán nem ajánlanánk.

20140225-105432.jpg

A gömböc, egyébként kihangosítóként is használható, hiszen beépített mikrofon és felvevő/letevő gomb is van. (A rendőr nyilván örül majd, ha látja, hogy egy gránátba dumálunk a Hungárián.)

Kerti melókhoz, autószereléshez a műhelybe, vagy éppen a zuhanyzáshoz hibátlan kis szerkezet. Vegyétek, vigyétek az iSop.hu webshopjából.

3152 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás