Sajnos nem valódi az előkerült iPhone 6 prototípus

Órákkal ezelőtt még úgy tűnt, hogy új iPhone 6 képekkel tudunk szolgálni, de hamar kiderült a Twitteren keringő fotókról, hogy csak egy grafikus szórakozik velünk. Ezt persze azok, akik még éjszaka lehozták a képeket nem tudhatták, így kisebb szenzációra számítottak.

A szóban forgó képek:

iphone6prototipus (6)

iphone6prototipus (5)

iphone6prototipus (4)

iphone6prototipus (1)

Többen is jelezték egyes fórumokon, hogy szerintünk Martin Hajek egy korábbi iPhone 6/Air koncepciójának kicsit átdolgozott verzióit láthatjuk. Egyesek szerint, először kínai oldalakon jelentek meg a képek, de erről hiteles forrásaink nincsenek. Lényeg, hogy lebuktak. A maszatolások minden képernyőn megegyeznek. A képernyőket elfordították, kiegyenesítették, sőt több esetben a kép rétegeit is módosították. Ezek igen jól láthatók az alábbi a .GIF-en.

A következő képek megint csak bizonyíték erejűek:

iphone6prototipus (3)

A kisebb malőrt leszámítva nem mondhatjuk azt a képekről, hogy csúnya eszközt ábrázolnak. Szélekig kihúzott képernyő, szép forma és igen vékony ház fedezhető fel, a homályos képeken. A dizájn nekünk igen-igen tetszik, és ha nem hasonlón dolgozik az Apple, figyelmükbe ajánlanánk ezt a verziót. J

Sajnos azonban még hónapok, mire készpénznek vehető infókkal tudunk szolgálni. Addig is megmaradunk a jó kis koncepcióinknál.

forrás/ iclarified

2372 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás