Samsung: Apple logó nem jelenhet meg a téli olimpián!

Több híroldal is megerősítette, hogy a napokban induló téli olimpiai játékok egyik legnagyobb szponzora, a Samsung nem akar Apple logókat látni a TV-s közvetítések során.

szocsi (1)

 

kép: http://bit.ly/1fL4R00

A dél-koreai óriás ugyanis igen sokmillió dollárt fektet be az olimpiába, mint Londonban, ahol a ceremóniák során nem örültek az iPhone-nal videózó sportolókat. A Samsung így most leszögezte, hogy más márkák eszközein logók nem jelenhetnek meg a képernyőn. Erről egyébként a svájci csapatot is tájékoztatták, akik ezt persze rögtön megosztották a nagyvilággal.szocsi (3)

„Apfel-Logo” – hangzatos

A sportolók élményeik megörökítésére kapnak egy-egy Galaxy Note 3-at, amiben igazán a Samsung sem hisz, hiszen a ajándéktasakban is állítólag az Apple logó letakarására figyelmeztetnek.

Persze egy oldalról megérthető a Samsung paranoiája, hiszen tavaly is 14 milliárd dollárt költöttek a reklámokra. Ennek ellenére havonta fürödtek be a hírességekkel, akik Twitteren az Apple készülékeikről írtak dicsérő szavakat a nekik fizető Samsung eszközeiről. Megbuktak Ferrerrel, Beckenbauerrel és Beckhammel is, most megpróbálnak biztosra menni.

szocsi (2)

Hamilton egy tokkal megoldotta

Bárkinek küldök Apple matricát, csak ragasza fel az ingyen kapott Galaxy Note hátuljára, hagy pukkadjanak a Samsungnál. (Rejtett hirdetés) iPhone tokok az iSop.hu-n. 🙂

Mindeközben az Apple jobbnál jobb reklámokat készít és hirdeti az élményt, amit eszközei nyújtanak.

forrás/ appleinsider

2091 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás