Samsung Galaxy S6 > iPhone 6

A Samsung jól ismert marketingtaktikájához visszatérve, megint teljesen nyitottan és kötetlen módon az Apple éppen aktuális okostelefonját, az iPhone 6-ot szidja reklámjában, de legalábbis saját eszközénél rosszabbnak állítja be. A két videó során, a koreai cég alig pár hónapos készüléke, a kerekített kijelzős Samsung Galaxy S6 Edge gondosan kiválogatott funkcióit hasonlítják össze, a tavaly ősszel megjelent iPhone 6 képességeivel. (Gondosan kiválogatott = az iPhone nem rendelkezik velük, így az Edge jobb bennük.)

Igen abszurd módon, a Samsung szerint, ha képernyővel lefelé helyezzük telefonjainkat az asztalra, akkor az S6 Edge hívás esetén elegánsabban értesít minket a képernyő szélének villogásával, mint az iPhone 6 a vibrálással. Egyrészt az iPhone vakuvillogása ki van kapcsolva, amely éppolyan hajlítás, mint az egész szituáció. Felmerül a kérdés, ugyanakkor: az S6-ban nincs rezgőmotor vagy mi?

A következő és legidegesítőbb, hogy a képernyő hajlított, vékony részén böngészhetünk információkat. MINEK? Ott a teljes képernyő! Ki az az állat, aki a képernyő vékony görbe szélét lapozgatja?

A következő videóban a vezeték nélküli töltést említik meg, ami valóban hiányzik az iPhone-ból, bár én nem gondolom, hogy valaha használnám. A „szelfi” készítéses részen megint kicsit lemerevedtem, miszerint az iPhone 6 előlapi kamerája nem készít széles „wide angle” képeket. Oké, nem. De, hogy a készülék hibájából a képről ezért valaki lemarad vagy, ahogy a reklám említi: Levágja a készülék! Komolyan Samsung?

Évek óta megy ez és nem gondolom, hogy mostanában alább fog hagyni. A Samsung elég gyengén szerepel a fontosabb piacokon és új készülékei sem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, mialatt az Apple iPhone-eladásai és az Apple Watch rendelések is az egeket verik. Az egészben a legjobb, hogy az almásoknak valószínűleg eszükben sincs válaszolni, az ilyen ostoba beszólásokra.

1846 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás