Speck iPhone 6 és iPhone 6 Plus tokok

Az amerikai Speck gyártó tokjai véleményem szerint, a legszélesebb körben ismert kiegészítők, amelyeket az iPhone-okhoz kezdetek óta lehet vásárolni. Vannak legendás mintázatú tokok, amelyek külseje, az éppen aktuális generációhoz való alakítás mellett nem változott már évek óta. Ilyenek a „sima” Candyshell tokok, amelyek igen masszív és fényes műanyag külsővel, valamint gumírozott belsővel rendelkeznek. Hosszú életű, tartós kiegészítők. Utazáshoz, síeléshez, fizikai munkavégzéshez egyaránt alkalmasak. Mint említettem nem a legvékonyabb, legkecsesebb darabok a kínálatban, de extra jó védelmet biztosítanak, így megéri a kis kellemetlenség.

speck__05

A CandyShell Grip tokok, az előbb említett modellhez képest, rendelkeznek egy a kemény műanyag felületet ragadósabbá, tapadósabbá tévő gumírozott mintázattal. Ez az asztalra való lehelyezéskor valamint az izzadt kézben való megtartáskor is praktikusak. Azonban nadrágzsebből való kivételkor, okozhatnak meglepetést. iPhone 6 Plus-ra is elérhető.

speck__03

Az iPhone 6-ra elérhető CandyShell Inked tokok érdekes színezésükről kapták nevüket, felépítésük és védelmük azonban a szépség oltárán nem áldozott. Egy kevéssel drágábbak előbb említett rokonaiknál. Mint miden kategóriában, a tokok között is vannak olyan darabok, amelyek valamivel a többiek fölé emelkednek, és többet nyújtanak. A MightyShell tokok, ahogy nevükben is szerepel, óriási ütéseknek is ellenállnak, megvédik a telefonokat. Dizájnjuk különbözik, a CandyShell tokokétól, valamivel vékonyabbak, szerintem jobban néznek ki.

speck__06

A Speck tokokat lényegében mindenkinek csak ajánlani tudom. Jó szívvel és magabiztosan jelentem ki, hogy egy a fentebb említett tokban lévő telefon a hétköznapi betonra való leejtéskor vagy a képernyővel lefelé való landoláskor is megvédi a telefont. Masszív felépítésük az új modellekkel kapcsolatban terjengő hajlítgatós problémákra is megoldást nyújt.

A rendelhető verziók és színek a készlettől függenek. Kérlek, nézz fel a Webshop-ra, aktuális készletinformációért. Vagy kattints a képekre és linkekre a termékoldalak megtekintéséhez. Készletinformáció: isop.hu

3181 Total Views 3 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás