Színes iPhone 6C és iPhone 6 látványképek (koncepciók)

Ezen bejegyzés lényegében két korábbi, általunk is bemutatott látványterv új képeit szolgáltatja. Elsőként néhány képet a tegnapi, iPhone 6 + tok bejegyzéshez. Martin Hajek új képein nem csak prémium modellek, de egy színes, műanyag darab is felbukkan.

hajek_modell (1)

hajek_modell (4)

Az egységes hátlap miatt talán jobban fest ezen esetben a színes iPhone 6C terv. A vízszintes vonalak nem állnak jól a teljesen matt hátlapnak. A Healthbook ikon, viszont nagyon szépen beleolvad az iOS7 dizájnjába.

hajek_modell (5)

hajek_modell (2)

hajek_modell (3)

Második kiegészítésre kerülő bejegyzésünk, már csaknem egy hónapos. Ezeket a terveket is Martin Hajek készítette, csak éppen a francia nowherelse számára. Az új képeken a régebbi üveghátlapos, színezett kerettel ellátott telefonokat hasonlítja össze a teljesen új modellel.

hajek_modell2 (2) hajek_modell2 (1)

Csodás képek és jól megfigyelhető, hogy az elmúlt hónapban mennyit változtak a trendek. Figyeljük csak meg a hangerő és a bekapcsoló gomb elhelyezkedését.

hajek_modell2 (3) hajek_modell2 (4)

Számomra azonban mindent visz a teljesen üveg hátlap, aminek felülete mattos, kissé fémes jellegű. Kell, azonnal, természetesen feketében!!

forrás/ martin hajek; martin hajek

2840 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás