Tesztelhető a Messenger Dark Mode funkciója

Azt pletykálják, hogy a régóta várt Dark Mode a Messenger alkalmazásra most már tesztelés alatt van. A Reddit egyik felhasználója észrevette, hogy van egy rejtett módja a sötét mód engedélyezésének a Facebook Messenger alkalmazásban. Nézzük, hogyan kell csinálni.

Alapértelmezés szerint nincs semmilyen sötét mód beállítási lehetőség. Ehelyett lépj be az egyik chat ablakba és küldje el a Moon (hold) emoji-t. Küldheted ezt valakinek vagy közvetlenül magadnak is. Miután elküldted a hold emoji-t bökj a hold ikonra. Egy üzenet jelenik meg, amely azt mondja, hogy megtalálta a Dark Mode-ot. Ezután majd érintsd meg ismét az emoji-t a Sötét mód üzenet megjelenítéséhez.

A Bloomberg idén jelentette be, hogy az iOS 13 régóta várt támogatást fog adni egy rendszerszintű sötét módhoz. Míg a macOS Mojave tavaly hozzáadta a Dark Mode-t, az iOS rendszerben ez kimaradt. A Facebook azt ígéri, hogy a funkció néhány hét múlva mindenki számára elérhető lesz. A sötét mód engedélyezésének titkos módja mind Android, mind iOS esetén működhet majd.

Várhatóan az Apple az WWDC 2019 rendezvényen jelenti be az iOS 13 rendszert.

 

Video:

Forrás:

9to5mac.com

 

719 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás