Új iPhone=új barátnő és a Samsung is viccelni próbál

Bár a következő videó és ezen bejegyzés címe is egy viszonylag egyszerű egyenletet tartalmaz, a collegehumor egy bonyolultabb metafora felhasználásával készítette legújabb kétpercesét. A mostanában leginkább a fiatalságra jellemző elokostelefonodás folyamatát bemutatva haladnak végig egy valós emberi kapcsolat fázisain. Nagyon jól eltalált ötlet és megvalósítás. Kifejezetten tetszett, hogy simán magamra tudtam ismerni.

A beágyazott videó nem hivatalos oldalról van, ez az iOS-en bizonytalanlejátszás miatt van.
Eredeti videó: http://www.collegehumor.com/video/6887456/new-iphones-are-like-new-girlfriends

A videó végén természetesen egy iPhone 6 fricskát azért bevágtak, a collegehumor-ból úgy gondolták, meg kellett nyomni a humort.

Ugyanez annyira nem ment a Samsungnak. Elfogultságom nem is kérdés, de amint azt az S4-ről írt bejegyzésben is leírtam, az S4 egy nagyon jó készülék. Az új TV reklámjára ez már korántsem igaz. Egy világméretű, igen komoly vállalatnál nekem nem szimpatikus a konkurencia vásárlóinak majmolása. Egyébként nem is praktikus, mert ezzel nem fogjuk magunkhoz dédelgetni őket.

A bemutatott S4 funkciók tök jók meg minden, zsíros kézzel majd suhintok a telefon felett, utána meg mindenki előtt kihangosítva beszélgetek az asztalnál. (Nem tudom, hogy magától kihangosít-e) Az egyetlen olyan cucc az S4-ben, ami igazán tetszett, az S View Cover nem lett megmutatva.

EF-CI950BWESTA_600x600_1

Lássuk be a Samsung a telefonpiacon elterjedő nagy képernyő=jó telefon trend mellett, az Apple felhasználók kifigurázásával is játszik, de nem baj. Ezeket majd vagy az ügyvédek kisimítják. Elvégre ezek után nem lehet azt mondani, hogy az Apple emlegeti a Samsungot.

Remélem majd Tim és a srácok az idei WWDC-n valamit odaszúrnak, persze csakis a barátságos verseny szellemében.

862 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.