Új YouTube alkalmazás

Jobban mondva nem új, csak frissített. Persze sokszor körbenyaltuk már a Google iOS-en futó alkalmazásait, de újra és újra meg kell tennünk, mivel a keresőóriás jó dolgokat készít az Apple termékeire.

A két – talán – legjobb alkalmazás ma a Chrome és a most megújult Youtube. Több kiemelendő újítás is van a 2.0-ás verzióban. Kezdjük talán az új ikonnal és a megújult kinézettel. Nekem jobban bejön, mint a korábbi és jobban bele is illik az iOS7 dizájnjába.

ujyoutubeapp (1)

A két, működésbeli újítás a Lejátszási listák lejátszása és az alkalmazáson belüli multitasking. Ez utóbbi azt jelenti, hogy egy videó nézése közben keresgélhetünk, írhatunk egy kommentet vagy csinálhatunk bármit az alkalmazáson belül. Ekkor a videót kicsiben, a képernyő jobb alsó sarkában láthatjuk. Ügyes, főleg iPad-en.

ujyoutubeapp (4)

Sokak bánatára a készülék lezárásával vagy az alkalmazás bezárásával továbbra is megállítjuk a videó lejátszását. Tehát, továbbra sem hallgathatunk zenét a Youtube alkalmazásból, ami azért érthető, lévén mindenki zenét akar eladni és nem ingyen zenehallgatást biztosítani.

A fenti oldschool technika, az Apple Youtube alkalmazásával még működik, iOS 4 alatt.

Youtube for iOS letöltés: http://bit.ly/XMghHM

754 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.