Újra játékot adott ki az Apple

2008 óta az Apple nem adott ki új játékot. Most viszont piacra dobta a Warren Buffett’s Paper Wizard alkalmazást.

Az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook meglepő bejelentést tett a Berkshire Hathaway éves találkozóján Omaha-ban, Nebraskában.

Először Tim Cook egy humoros rövidfilmben jelent meg, amelyben Buffett meglátogatta az Apple legmagasabb titkos laborját, hogy megpróbáljon ötleteket találni egy alkalmazásra és más találmányokra, ideértve egy időgépet is. Ekkor Buffett elmondja a gyerekkori önmagának, hogy vásároljon Apple részvényt.

Végül Tim Cook bemutat egy újságdobáló iPhone játékot. Buffett egy újsághordozó volt, aki évek óta szervezett újságdobó versenyeket. Lényegében egy célbalövős játékról van szó.

A játék fokozatosan nehezedik, mivel a játékosok az Omahából az Apple kaliforniai Cupertino szülővárosába mennek, beleértve az Apple Park látogatását is. A mozgás, a célpontok változó nagysága, valamint a képbe berepülő madárrajok nehezítik.

A sikeres találatokért „Warren dolcsikat” szerezhetünk, amelyek összege adja ki a végső eredményünket. Egy ranglista is készül, az első helyezésért Buffett 15 350 pontját kell megdöntenünk.

Innen töltheted le a játékot.

 

Forrás:

macrumors.com

882 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás