Unalmas lesz az idei WWDC?

Közeledig az idei WWDC (június 4.), így napvilágot látnak a pletykák is, hogy mi is lesz a fő téma. Az ismert Bloomberg újságíró – Gurman – szerint idén tényleg a szoftver, azaz iOS, a watchOS, a tvOS és a macOS kerül fókuszba.

Nem titok, hogy a vállalat már jó ideje dolgozik a MacBook Air utódján, illetve a MacBook és MacBook Pro sorozat frissítésén, ezek az új termékek azonban csak az év későbbi részében mutatkoznak majd be. Ugyancsak tudni lehet már, hogy érkezik a Face ID funkciós áttervezett iPad Pro termékcsalád, azonban ezekről az új tabletekről sem hull még le a lepel a jövő héten.

De akkor miről lesz szó a WWDC-n? A válasz egyszerű: az Apple újgenerációs mobil operációs rendszeréről, az iOS 12-ről. Az iOS 12 leginkább egy ráncfelvarráson fog átesni, a nagyobb újdonságokat, az új designt az Apple jövőre, az iOS 13-ra tolta. Továbbra is elképzelhető, hogy idén megkapjuk a teljes Dark Mode-ot, tehát az egész iOS-t immáron sötét felülettel is lehet majd használni, de elképzelhető, hogy ez is eltolódik az iOS 13-ra.

 

Forrás:

idownloadblog.com

561 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás