Valóban? Az Egyesült Államok hadserege lecseréli az androidos készülékeit iPhone 6s telefonra?

kep2

A Military.com szerint az Egyesült Államok hadseregének speciális kommandó osztaga váltani készül androidos készülékről iPhone 6S-re.

Eddig egy ún. Tactical Assault Kit alkalmazást használtak androidos készüléken. A hadsereg egyenlőre még nem erősítette meg a feltételezést a cseréről, de a Military.com forrása szerint a váltás mögött álló ok, hogy az eszköz gyakran lefagyott és újra kellett indítani. Továbbá az iPhone grafikai képességeit előnyben részesítik.

Nem az első alkalom lesz, hogy az Egyesült Államok hadserege Apple eszközt ad katonái kezébe. 2010-ben az Irakba telepített és Afganisztánban szolgálatot teljesítő katonáknak iPod Touch készülékeket adtak, melyeket a különböző nyelvek – iraki arab, kurd, dari és pasti – tolmácsolására használtak. Korábban iPad is használatos volt a katonák körében.

Vajon melyik android készüléket tervezik lecserélni? Lehet, hogy a 2010-ben telepített Samsung Galaxy Note eszközöket? Ha igen, akkor érthető lehet, hiszen az iPhone 6s fényévekkel gyorsabb.

Forrás: http://9to5mac.com

1376 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás