Végre elérte az 50%-ot az iOS8

Igen sok idő kellett hozzá, még a sok új iPhone 6 és iPhone 6 Plus modell forgalomba kerülésével is, hogy az iOS8 végre átvegye a terepet az iOS7-től. A tavaly megjelent, teljesen átdolgozott oprendszer természetesen ugyanezt a részesedést sokkal gyorsabban érte el, nagyjából egy hét alatt.

ios8

Az iOS8-nak 6 hét kellett, hogy 52%-re emelkedjen a részesedése a verziók között, ami több mindennek is betudható. Egyrészről a sok, régebbi és iO7-et problémamentesen futtató eszközt a felhasználók jobbnak látták konzerválni. Az iOS8.0.1-es frissítés Touch ID és hálózati problémái is hátráltatták természetesen a terjedést, de majd most.

ios8_reszesedes

A héten újabb országok kapják meg az iPhone 6 és 6 Plus modelleket, köztük természetesen mi is, valamint az iPad Air 2 és iPad mini megrendelések első darabjai is meg-megérkeznek gazdáikhoz.

Az iOS6-ot futtató eszközök részesedése alig 5% már. Az iOS jelenlegi legfrissebb 8.1-es verziója teljesen stabil és megbízható rendszer, régebbi eszközökön (pl. iPhone 4S, 5) eléggé sok energiát használ és gyorsan meríti az akksit, de mit van mit tenni.

Ezt írtam egy hónapja a témában: Elolvasom!

1924 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás