Vízálló Apple iPhone 7 hírek

Az elmúlt napokban új iPhone 7 pletykák láttak napvilágot, amelyek eddig nem ismert részleteket tartalmaznak. Ezúttal a telefonok külső alumínium házáról, illetve annak anyagáról valamint kialakításáról szólnak a híresztelések. A forrás ezúttal a Digitimes, akik már korábban több fontos kérdésben bizonyultak hitelesnek. A Catcher Technologies lesz állítólag az új hardver 30-35%-ának beszállítója, amellyel az Apple legfontosabb partnere lehet ezen a téren.

iPhone-7-Concept

Az új ház egyébként is jövőre várható, különlegessége állítólag az lesz, hogy a teljes antennarendszert is integrálják, így a jelenlegi vonalakat is meg tudják majd szüntetni remélhetőleg. A forrás szerint, az iPhone 7 lesz az Apple első valójában vízálló telefonja, bár az iPhone 6(S) és 6(S) Plus is jól tolerálja a nedvességet egy pár tömítésnek köszönhetően. Ezeken felül a továbbiakban az Apple-nek a gombok és a csatlakozók szigetelését kell még megoldania, amelyet biztos vagyok benne olyan módon fognak, ahogy még soha senki.

ujiphonepletyka (3)

Az iPhone 7 és iPhone 7S tehát gyökeresen új lesz kívül és belül egyaránt, ugyanakkor megmarad a két jól bevált képernyőméret a 4,7 és az 5,5 hüvelyk. A megjelenésig természetesen a szokásokhoz híven 2016 őszéig, valószínűleg szeptember közepéig várunk kell. Még több részletet leírtunk egyik korábbi bejegyzésünkben az iPhone új generációjáról:

Jövőre 3GB RAM-ot és A10 chipet kaphat az iPhone 7 Plus

3108 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás