WWDC17: már csak 1 hónap!

Minden évben lelkesen várjuk a WWDC (Worldwide Developers Conference) konferenciát, ahol is a világ minden pontjáról érkező fejlesztők első kézből értesülhetnek az Apple legújabb fejlesztéseiről, jövőbeli tervekről.

Idén június 5-9. között kerül sor erre a nagyszabású rendezvényre San Joséban. De miért is annyira fontos ez számunkra? A hagyományok szerint a nyitó előadáson leplezik le az új IOS-t, macOS-t, watchOS-t. Továbbá reményeink szerint az új iPhone 8 is bemutatásra kerül, azaz végre pontot tehetünk a találgatásoknak, jóslatoknak, pletykáknak a végére.

Habár a konferencia elsősorban a fejlesztőknek szól, a nyitó előadást rengetegen szokták követni, hiszen rendszerint itt leplezi le az Apple a legújabb operációs rendszereit. Várhatóan 2017-ben sem lesz másként, vagyis június 5-én pillanthatjuk meg először az iOS 11-et, a macOS 10.13-at, valamint az új watchOS-t és tvOS-t is. Hardvereket azonban az elmúlt években  – az iPhone 4 óta – nem nagyon mutattak be.

A helyszín a McEnery Convention Center lesz, amely mindössze néhány percre található az Apple cupertinói főhadiszállásától. Ahogy mindig, most is több mint 1000 Apple-mérnök tartózkodik majd a konferencia-központban, ahol nagyjából 5000 látogatónak tartanak előadásokat. A városvezetés is kiveszi a részét az eseményből, a bejelentés szerint különleges programokkal várják a résztvevőket.

Az esemény nyitó előadásait valószínűleg élőben fogják közvetíteni a https://developer.apple.com/wwdc/ fejlesztői oldalon.

Kitartás! Már nincs sok hátra!

 

Forrás:

developer.apple.com

macworld.co.uk

macrumors.com

pocket-lint.com

 

951 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás